Mariánskohorské boudy
vlajka
vlajka

Mariánskohorské boudy

Mariánskohorské boudy

 

Chalupa se nachází v Jizerských horách, oblast Mariánskohorské boudy, 3 km od obce Josefův Důl – po žluté turistické značce. V oblasti jsou 4 chalupy. Je to 2.chalupa ve směru od Josefova Dolu, má kamennou podezdívku. Před chalupou je malinký rybníček. č. popisné 833. V chalupě je velká světnice, kde jsou kachlová kamna, stoly, lavice, 4 postele. Na půdě je jedna velká a jedná malá místnost na spaní s kamny. K dispozici je cca 20 matrací. V kamenné části je kuchyň, kde je vařič, kamna a nádobí.

 

Chalupa má suché WC.

 

Pitná voda je ve studánce u horní chalupy a vtéká do rybníčku u naší chalupy. Vodu tedy nabírejte přímo u naší chalupy 🙂

 


Informace k topení – je vhodné zatopit nejdříve v komíně, aby se zahřál a kamna lépe táhla. Petrolejky, zvlášť v zimním období, rozsvěcujte, až když se skleněný cylindr trochu zahřeje, jinak praskne. 

 

Kompost napravo od ohniště (dřevěná ohrádka mezi smrky). Odpadky které nelze kompostovat /plechovky, plasty/ prosím pokud to bude možné odvezte.

 

 

Ceník ubytování na Mariánskohorských boudách 

 

 

 

 

Nové ceny jsou platné od 1. března 2022

 

Platba předem – zálohovou fakturou: 3.000 Kč
Zvláštní cena – zálohová faktura na Silvestra: 8.000 Kč 
Klíče od chalupy vč. všech potřebných dokumentů poskytneme v týdnu před nástupem.
Rezervaci a více informací Vám poskytne:
Jana Stará
email: jana.stara@cmelak.cz
tel.: 777 749 374
Storno rezervace:
více jak 14 dní předem – vrácení zálohy v plné výši
více jak 7 dní předem – vrácení zálohy ve výši 50%
méně jak 7 dní předem – záloha je nevratná

 

Volné termíny:
Omlouváme se, že na svých mobilních telefonech vidíte pouze aktuální měsíc. Pokud chcete zjistit volné termíny do konce roku, využijte prosím prohlížeč ve svém PC, nebo nás kontaktujte. Děkujeme za pochopení.

 
Vysvětlivky: ZELENÁ kolonka = volný termín; ČERVENÁ kolonka = obsazený termín; ZELENO-ČERVENÁ kolonka = příjezd/odjezd.

 

 

 

Informace k příjezdu na chalupu : Pokud pojedete na chalupu svým autem, zapůjčíme Vám přenosnou povolenku k vjezdu od Lesů ČR v Jablonci nad Nisou.

 

Informace k parkování: Auto na které máte od nás zapůjčenou přenosnou povolenku k vjezdu platí pouze pro jedno osobní auto /zaparkujte přímo na pozemku před chalupou/.

 

V zimních měsících se k chalupě autem nedostanete.


Další info a volné termíny: jana.stara@cmelak.cz
tel.: 777 749 374, 482 751 195

 

Na venkovní oheň si prosím natahejte klest a dřevo z lesa. Venku u chalupy je dřevo pouze na topení v kamnech. Děkujeme.